CAMPS

Ny Livsstil Marbella - Marbella

NY LIVSSTIL MARBELLA

Er du træt af at dine jeans stadig strammer? Eller trænger du til et spark bagi? Så gør noget ved det, og tag med på træningsrejse i uge 18 og få kickstartet din nye livsstil.

CrossFit Camp Uge 22 - Marbella

CROSSFIT CAMP UGE 22

CrossFit Camp med fokus på både teknik, funktionel træning, vægtløftning og gymnastiske øvelser og skills. Der vil være 2 daglige Crossfit træninger samt andre hold. Denne camp vil være for alle med interesse for CrossFit.

CrossFit Camp med Cecilie & Vilde - Marbella

CROSSFIT CAMP MED CECILIE & VILDE

Tag med på en sjov CrossFit Camp i solrige omgivelser. En camp for alle som er interesseret i CrossFit. Der vil være en del andre træninger også.

Camp Med Alexandra Bring - Marbella

CAMP MED ALEXANDRA BRING

Alexandra Bring præsenterer denne camp, som giver dig mulighed for at kombinere hård konditionstræning og teknik med afslapning i solen.

CrossFit Camp Uge 23 - Marbella

CROSSFIT CAMP UGE 23

En uge med fokus på Crossfit og med mulighed for deltagelse på mange andre hold. Denne uge er både for nybegyndere men den vil også give udfordring til den erfarne Crossfitter.

Fitness Camp - Marbella

FITNESS CAMP

Fitness Camp med bl.a. dans, CrossFit, Yoga, Boksning, Warrior workout og andet. Campen er for alle!

BokseCamp - Marbella

BOKSECAMP

Mads Larsen, Dennis Holbæk & Leon Holbæk vil stå for denne uge med fuld fokus på boksning – både den tekniske og fysiske del. Hvad end du er motionsbokser eller bokser på højere niveau, så er denne camp lige noget for dig!

Dance Week - Marbella

DANCE WEEK

Er du vild med dans? Dans dig glad med nogle af Danmarks bedste, proffessionelle dansere. 3-4 timers dans dagligt samt mulighed for yoga og styrketræning. En uge fyldt med god musik, godt humør samt rigelig tid til afslapning i solen.

Get Fit med Mette Lyngholm - Marbella

GET FIT MED METTE LYNGHOLM

En Bootcamp for dig der ønsker at rykke din træning til et højere niveau. Campen er for alle, uanset alder, niveau og erfaring. Personlig træner Mette Lyngholm vil sørge for at udfordre dig på dit niveau.

CrossFit Camp med R&R - Marbella

CROSSFIT CAMP MED R&R

Denne CrossFit camp er både for nybegyndere og den erfarne CrossFitter, som vil højne sit niveau. Der vil være 2 daglige CrossFit træninger samt andre hold.

Get Motivated Camp - Marbella

GET MOTIVATED CAMP

På denne camp vil Cecilie Lind og Marc Skovsbøg fokusere både på den tekniske og fyssiske del af træning, motivere dig til at nyde din træning samt presse dig selv og få det optimale ud af din træning.

Better, Faster, Stronger Camp - Marbella

BETTER, FASTER, STRONGER CAMP

Er du vild med at træne og samtidig have det sjovt, og vil du gerne forbedre dig uanset om det er hurtighed, styrke eller performance? Så er denne camp for dig!

CrossCamp No-Pain No-Gain - Marbella

CROSSCAMP NO-PAIN NO-GAIN

Vores mest HardCore Camp som inkluderer en Military Style Workout, Crossfit, Warrior Workout, Yoga, boksning og andet. Denne camp er for dig, som er klar på at presse dig selv til det yderste – uanset niveau! Alle er velkommen og campen tilpasses!

Ferie med Fremgang - Marbella

FERIE MED FREMGANG

"Ferie Med Fremgang" er henvendt til dig som er i gang eller godt vil i gang med en sund livsstilsændring. Idéen med "Ferie Med Fremgang" er, at du som deltager får en god, aktiv og lærerig oplevelse.

Triathlon Camp - Marbella

TRIATHLON CAMP

Marbella Fitness Camp og Cecilie Mathorne præsenterer for første gang i år triathlon camp, hvor du kan prøve kræfter med den voksende sportsgren, som begynder eller øvet.