CAMPS

Kom i form 45+ - Marbella

KOM I FORM 45+

Denne camp er skræddersyet til kvinder 45+. Fokus kommer til at være både på alt det, en moden kvindekrop skal bruge for at komme i form og holde sig stærk og sund. Der bliver svedt, grint og skabt nye relationer på sådan en camp! Alle kan være med – skav

CrossCamp No-Pain No-Gain - Marbella

CROSSCAMP NO-PAIN NO-GAIN

Vores mest HardCore Camp som inkluderer en Military Style Workout, Crossfit, Warrior Workout, Yoga, boksning og andet. Denne camp er for dig, som er klar på at presse dig selv til det yderste – uanset niveau! Alle er velkommen og campen tilpasses!

Ferie med Fremgang - Marbella

FERIE MED FREMGANG

"Ferie Med Fremgang" er henvendt til dig som er i gang eller godt vil i gang med en sund livsstilsændring. Idéen med "Ferie Med Fremgang" er, at du som deltager får en god, aktiv og lærerig oplevelse.

CrossFit Camp med Cecilie & Vilde - Marbella

CROSSFIT CAMP MED CECILIE & VILDE

Tag med på en sjov CrossFit Camp i solrige omgivelser. En camp for alle som er interesseret i CrossFit. Der vil være en del andre træninger også.

CrossFit Camp Uge 22 - Marbella

CROSSFIT CAMP UGE 22

CrossFit Camp med fokus på både teknik, funktionel træning, vægtløftning og gymnastiske øvelser og skills. Der vil være 2 daglige Crossfit træninger samt andre hold. Denne camp vil være for alle med interesse for CrossFit.

CrossFit Camp Uge 23 - Marbella

CROSSFIT CAMP UGE 23

En uge med fokus på Crossfit og med mulighed for deltagelse på mange andre hold. Denne uge er både for nybegyndere men den vil også give udfordring til den erfarne Crossfitter.

Fitness Camp - Marbella

FITNESS CAMP

Fitness Camp med bl.a. dans, CrossFit, Yoga, Boksning, Warrior workout og andet. Campen er for alle!

Dance and Fitness Camp - Marbella

DANCE AND FITNESS CAMP

Er du både til dans og styrketræning? Så kan du denne uge kombinere begge dele. 3-4 timers daglig dans samt en times styrketræning. Selvfølgelig også tid til afslapning ved poolen

Dance Week - Marbella

DANCE WEEK

Er du vild med dans? Dans dig glad med nogle af Danmarks bedste, proffessionelle dansere. 3-4 timers dans dagligt samt mulighed for yoga og styrketræning. En uge fyldt med god musik, godt humør samt rigelig tid til afslapning i solen.

Dance and Flow Camp - Marbella

DANCE AND FLOW CAMP

Er du klar på at danse en hel uge med Michael Olesen og Mie Moltke, kendt fra bl.a. Vild med dans? Ud over 90s party, pardans og musicals, vil Mie Molkte stå for Flow timerne, hvor man kommer helt ned i kroppen og mærker sig selv. Slip tankerne!

CrossFit Camp med R&R - Marbella

CROSSFIT CAMP MED R&R

Denne CrossFit camp er både for nybegyndere og den erfarne CrossFitter, som vil højne sit niveau. Der vil være 2 daglige CrossFit træninger samt andre hold.

Get Motivated - Cecile Lind - Marbella

GET MOTIVATED - CECILE LIND

På denne camp vil Cecilie Lind fokusere både på den tekniske og fyssiske del af træning, motivere dig til at nyde din træning samt presse dig selv og få det optimale ud af din træning.