Kristoffer Ruvang

Kristoffer Ruvang Fitness Camp Anmeldelser

Efter at have været afsted på Marbella Fitness Camp to gange vil jeg klart anbefale andre træningsglade mennesker, at komme afsted! Lige fra man står af flyet er der masser af super sjov træning, sol og godt humør. Man bliver hentet og bragt til campen så det er nemt lige fra starten. Blandt de mange træningsmuligheder kan nævnes cross træning, boksning, yoga og min personlig favorit zumba! Alle holdene ledes af de meget inspirerende og glade instruktører, som tydeligvis brænder for at give deltagerne en rigtig god oplevelse og presser een til at yde sit bedste. Der bliver skabt en rigtig god og elektrisk stemning, med fed musik så adrenalinen pumper og sveden løber under Spaniens varme sol.

Når der ikke bliver trænet slapper vi af i skønne omgivelser på Finca Naundrup, hvor man kan tage en nedkølende dukkert ved poolen, solbade eller tage på vandretur i bjergene. Der bliver serveret lækker, sund mad og personalet er altid behjælpelige og gæstfrie. Og så er de danskere. Om aftenen plejer vi at sidde og hygge med de andre deltagere og på den måde lære hinanden bedre at kende.

Min yndlingsting ved opholdet er at hele oplevelsen er velorganiseret og tilrettelagt så man selv kan vælge, hvordan man har lyst til blande de mange forskellige aktiviteter! Jeg glæder mig allerede til at komme afsted igen.