Teambuilding Marbella

Teambuilding | Marbella Fitness Camps

Teambuilding for virksomheder under varme himmelstrøg

Marbella Fitness Camp er som noget nyt gået sammen med 3 andre firmaer, om at lave teambuilding kurser for virksomheder.

Det er det danske firma Green Adventure, coach Charlotte Kaas, Finca Naundrup & Marbella Fitness Camp som med hver sine kvaliteter og baggrund, nu kan tilbyde virksomheder helt unikke teambuilding kurser. Vi kombinerer det traditionelle kursus miljø med sjove, udviklende øvelser og aktiviteter fra Outdoor Learning.

Øvelserne er med til at udvikle gruppen til team, hvor vi i evalueringerne umiddelbart drager paralleller fra øvelserne til det daglige arbejde på arbejdspladsen.

Hvorfor teambuilding i Spanien.

Finca Naundrup er et ferie resort under udvikling på alle fronter og er altid klar til at yde den bedste service og den bedste mad.

Hvorfor så ikke gøre det et fantastisk sted hvor der så også lækkert og varmt

Marbella fitness camp er klar med alle former for fysisk træning. Hold træning som f.eks. boksning, crossfit, Les mills osv., eller individuel træning. Det arrangeres selvfølgelig så alle kan være med og alt kan arrangeres efter behov.

Vi vil også på vores kurser, komme ud og opleve den andalusiske atmosfære. Der er mange muligheder, både som gruppe, men også på egen hånd.

Vi tilbyder bla.

Kontakt os for yderligere information.