Private Camps


DANSCAMP - 3. maj 2020 - 10. maj 2020

DansCamp

En uge fyldt med dans, træning, sol, varme og masser af hygge. En af Danmarks bedste dansere, Michael Olesen, bl.a. kendt fra "Vild med dans", vil i samarbejde med de 3 foreninger stå for denne uge. Ugen vil byde på 3 timers dans dagligt, samt stryketræning og yoga, undtagen på hviledagen, hvor der ikke er hold. Ud over Michael vil instruktørerne fra de enkelte foreninger/centre også undervise i løbet af ugen. Denne uge giver rig mulighed for at danse og nyde det gode vejr og selvskab.

Læs mere:

  ►  BOOK Nu


DGI Dance Camp - 31. maj 2020 - 7. jun 2020

DGI Dance Camp

I samarbejde med DGI og aktivferie.dk kan du komme på dance camp med Michael Olesen og Morten Kjeldgaard. Ugen vil stå på masser af dans, yoga, afslapning ved poolen og god mad. Rejsen er dækket af Rejsegarantifonden.

Læs mere:

  ►  BOOK Nu


Better, Faster, Stronger Dance Camp - 16. aug 2020 - 23. aug 2020

Better Faster Stronger Sports Camp

Er du vild med at træne og samtidig have det sjovt, og vil du gerne arbejde med at forbedre dig uanset om det gælder hurtighed, styrke eller performance? Så er denne camp lige dig! Linnea og Line er begge personlige trænere, og de vil sørge for at du bliver udfordret i din træning, får styr på teknikken og lærer en masse nye øvelser, så du kan rykke dig til nye højder. Træning skal ikke være kedelig.

Det handler om at skabe nogle trygge og sjove rammer, og dem vil Linnea og Line skabe for dig, så du blot slår hovedet fra og giver den gas. Vi lover dig, du tager fra campen med en masse ny inspiration og endnu mere tro på dig selv.

Læs mere:

  ►  BOOK Nu