CAMPS

CrossCamp No-Pain No-Gain - Marbella

CROSSCAMP NO-PAIN NO-GAIN

Vores mest hardcore Camp som inkluderer tur til Mikes Gym i La Cala, som er den ultimative OCR bane. Denne camp er for dig som er klar til at presse dig selv til det yderste – uanset niveau. Alle er velkommen og campen tilpasses den enkelte.

Kom i form 45+ 2021 - Marbella

KOM I FORM 45+ 2021

Denne camp er skræddersyet til kvinder 45+. Fokus kommer til at være både på alt det, en moden kvindekrop skal bruge for at komme i form og holde sig stærk og sund. Der bliver svedt, grint og skabt nye relationer på sådan en camp! Alle kan være med!

TRX Camp - Marbella

TRX CAMP

Vil du med på en uges ophold, hvor du vil opleve alt hvad TRX’en indeholder? Hvadend du allerede er fan eller blot nysgerrig og har lyst til at komme igang med at bruge TRX, så er denne camp for dig.

Dance Camp Uge 19 - Marbella

DANCE CAMP UGE 19

Er du vild med dans? Så kom med en uge med Michael Olesen, bl.a. Kendt fra Vild med dans, i samarbejde med 3 foreninger. Der vil være ca 3 timers dans dagligt samt nogle morgener med yoga.

Kom i form 45+ 2022 - Marbella

KOM I FORM 45+ 2022

Denne camp er skræddersyet til kvinder 45+. Fokus kommer til at være både på alt det, en moden kvindekrop skal bruge for at komme i form og holde sig stærk og sund. Der bliver svedt, grint og skabt nye relationer på sådan en camp! Alle kan være med!

BokseCamp - Marbella

BOKSECAMP

Mads Larsen, Peter Larsen & Stephanie Mathiasen vil stå for denne uge med fuld fokus på boksning – både den tekniske og fysiske del. Hvad end du er motionsbokser eller bokser på højere niveau, så er denne camp lige noget for dig!

Cross Camp Uge 22 - Marbella

CROSS CAMP UGE 22

Denne uge vil have fokus på både teknik og styrke og giver dig mulighed for at forbedre dine svagheder indenfor CrossTraining. Der vil være 2 daglige CrossTraining timer samt andre hold. Campen er for alle.

Pardans Camp - Marbella

PARDANS CAMP

Kunne du tænke dig en uge med sol, varme, hygge og ikke mindst masser af pardans? Vi danser alle de kendte standard- og latindanse, som mange kender fra Vild med dans. Michael Olesen, Morten Kjeldgaard, Jenna Bagge og Mille Funk vil stå for ugen.

Dance and Fitness Camp - Marbella

DANCE AND FITNESS CAMP

En uge fyldt med dans, træning, sol, varme og hygge. Du kan danse med Michael Olesen, Susanne Knudsen og Morten Kjeldgaard, når dagene byder på 3-4 timers dans dagligt samt en times styrketræning de fleste dage.

Dance Camp Uge 26 - Marbella

DANCE CAMP UGE 26

Er du vild med dans og Crossdance? Dans med nogle af Danmarks bedste instruktørere; Michael Olesen, Morten Kjeldgaard, Kirstine Holm og Louise Haugaard. Ugen vil indeholde dans, Crossdance, Yoga og styrketræning.

Dance Camp Uge 27 - Marbella

DANCE CAMP UGE 27

Dans dig glad med nogle af Danmarks bedste instruktørere ; Michael Olesen, Morten Kjeldgaard og Ronnie Handskemager. Ugen vil være fyldt med 3-4timers daglig dans, godt humør, fed musik samt tid til afslapning og hygge.

Cross Camp - Marbella

CROSS CAMP

Denne Crosstraining camp er både for nybegyndere og den erfarne Crosstrainer, som vil højne sit niveau. Der vil være 2 daglige Crosstraining træninger samt andre hold.

Get Motivated - Cecile Lind - Marbella

GET MOTIVATED - CECILE LIND

På denne camp vil Cecilie Lind fokusere både på den tekniske og fyssiske del af træning, motivere dig til at nyde din træning samt presse dig selv og få det optimale ud af din træning.

Girl Power Camp - Marbella

GIRL POWER CAMP

Vil du med på den fedeste Girl Power Camp? En uge, hvor vi løfter vægte såvel som hinanden. Vi skal svede sammen, grine sammen, high five, hygge og slappe af. Anna, Line og Linnea har tilsammen over 30år træningserfaring og lover den fantastisk uge.