CAMPS

Kom i form 45+ - Marbella

KOM I FORM 45+

Denne camp er skræddersyet til kvinder 45+. Fokus kommer til at være både på alt det, en moden kvindekrop skal bruge for at komme i form og holde sig stærk og sund. Der bliver svedt, grint og skabt nye relationer på sådan en camp! Alle kan være med – skav

CrossFit Camp Uge 22 - Marbella

CROSSFIT CAMP UGE 22

CrossFit Camp med fokus på både teknik, funktionel træning, vægtløftning og gymnastiske øvelser og skills. Der vil være 2 daglige Crossfit træninger samt andre hold. Denne camp vil være for alle med interesse for CrossFit.

CrossFit Camp med Cecilie & Vilde - Marbella

CROSSFIT CAMP MED CECILIE & VILDE

Tag med på en sjov CrossFit Camp i solrige omgivelser. En camp for alle som er interesseret i CrossFit. Der vil være en del andre træninger også.

CrossFit Camp Uge 23 - Marbella

CROSSFIT CAMP UGE 23

En uge med fokus på CrossFit – både den tekniske og fysiske del. Denne uge er både for nybegyndere men den vil også give udfordring til den erfarne CrossFitter

Dance and Fitness Camp - Marbella

DANCE AND FITNESS CAMP

Er du både til dans og styrketræning? Så kan du denne uge kombinere begge dele. 3-4 timers daglig dans samt en times styrketræning. Selvfølgelig også tid til afslapning ved poolen

BokseCamp - Marbella

BOKSECAMP

Mads Larsen, Dennis Holbæk & Stephanie Mathiasen vil stå for denne uge med fuld fokus på boksning – både den tekniske og fysiske del. Hvad end du er motionsbokser eller bokser på højere niveau, så er denne camp lige noget for dig!

Dance Week - Marbella

DANCE WEEK

Er du vild med dans? Dans dig glad med nogle af Danmarks bedste, proffessionelle dansere. 3-4 timers dans dagligt samt mulighed for yoga og styrketræning. En uge fyldt med god musik, godt humør samt rigelig tid til afslapning i solen.

Dance Camp - Marbella

DANCE CAMP

Er du klar på at danse en hel uge med Michael Olesen og Mie Moltke, kendt fra bl.a. Vild med dans! Ud over 90s party, pardans, musicals, chacha, jive og mange andre stilarter, vil Mie Molkte stå for et par Flow timerne, hvor man kommer helt ned i kroppen,

CrossFit Camp med R&R - Marbella

CROSSFIT CAMP MED R&R

Denne CrossFit camp er både for nybegyndere og den erfarne CrossFitter, som vil højne sit niveau. Der vil være 2 daglige CrossFit træninger samt andre hold.

Get Motivated - Cecile Lind - Marbella

GET MOTIVATED - CECILE LIND

På denne camp vil Cecilie Lind fokusere både på den tekniske og fyssiske del af træning, motivere dig til at nyde din træning samt presse dig selv og få det optimale ud af din træning.

Better, Faster, Stronger Camp - Marbella

BETTER, FASTER, STRONGER CAMP

Er du vild med at træne og samtidig have det sjovt, og vil du gerne forbedre dig uanset om det er hurtighed, styrke eller performance? Så er denne camp for dig!

CrossCamp No-Pain No-Gain - Marbella

CROSSCAMP NO-PAIN NO-GAIN

Vores mest hardcore Camp som inkluderer tur til Mikes Gym i La Cala, som er den ultimative OCR bane. Denne camp er for dig som er klar til at presse dig selv til det yderste – uanset niveau. Alle er velkommen og campen tilpasses den enkelte.

Din Aktive Livsstilsferie - Marbella

DIN AKTIVE LIVSSTILSFERIE

Sol - varme – lækker, sund og nærende mad - et hav af forskellige aktiviteter - fællesskab - stranden - snacks ved poolen - foredrag om kost og sundhed og en masse fede oplevelser! Lyder det som noget for dig? Så læs med her.

Fitness Camp - Marbella

FITNESS CAMP

Fitness Camp med bl.a. dans, CrossFit, Yoga, Boksning, Warrior workout og andet. Campen er for alle!