CAMPS

Marbella Dance Retreat - Marbella

MARBELLA DANCE RETREAT

Presented by Dancing with the Stars champion Karen Byrne who will be joined by Jake Carter, singer/songwriter and season 2 champion. The retreat will include 4 days of dancetastic fun.

Dance Camp Uge 26 - Marbella

DANCE CAMP UGE 26

Er du vild med dans og Crossdance? Dans med nogle af Danmarks bedste instruktørere; Michael Olesen, Kirstine Holm og Louise Haugaard. Ugen vil indeholde en blanding af forskellige hold, men selvfølgelig primært dans.

Dance Camp Uge 27 - Marbella

DANCE CAMP UGE 27

Dans dig glad under palmerne med Michael Olesen, Ronnie Handskemager og Louise Haugaard. Ugen vil bestå af med 3-4timers daglig dans samt andre hold ud over. Blandet med godt humør, fed musik samt tid til afslapning og hygge, bliver dette en skøn uge.

Girl Power Camp - Marbella

GIRL POWER CAMP

Vil du med på den fedeste Girl Power Camp? En uge hvor vi løfter vægte såvel som hinanden. Vi skal svede sammen, grine sammen, high five, hygge og slappe af. Linnea og Sofie har tilsammen over 20års træningserfaring og vil give en fantastisk uge.

Cross Camp A&L - Marbella

CROSS CAMP A&L

Vær klar til at presse dig selv i nogle super fede workouts planlagt så alle kan være med. En uge med fokus på funktionel træning. Alle er velkommen og holdene kan tilpasses alle.

Cross Camp - Marbella

CROSS CAMP

Denne uge vil have fokus på både teknik og styrke og giver dig mulighed for at forbedre dine svagheder indenfor funktionel træning. Der vil være 2 daglige hold med Cross Training samt andre hold. Campen er for alle.

Kom i form 45+ 2024 med Line Baun - Marbella

KOM I FORM 45+ 2024 MED LINE BAUN

Denne camp er skræddersyet til kvinder 45+. Fokus kommer til at være både på alt det, en moden kvindekrop skal bruge for at komme i form og holde sig stærk og sund. Der bliver svedt, grint og skabt nye relationer på sådan en camp! Alle kan være med!

Girl Power Dance Camp - Marbella

GIRL POWER DANCE CAMP

Er du vild med at danse? Så vil 2 af Danmarks største Girlpower Ladies, Kirstine Holm & Louise Haugaard tage jer med på den skønneste danserejse. Programmet er sammensat af en masse forskellige almindelige dansetimer, koreografitimer, styrketimer mm.

Cross Camp Masters +40 - Marbella

CROSS CAMP MASTERS +40

Cross Camp for Masters +40 er en camp for alle niveauer. Om du er ny, har været med længe eller ude længe, så er du velkommen. Eneste krav er +40år. Der vil være 3 hold de fleste dage hvor 2 af dem er funktionel træning.

Få pladser ledige!
Cross Camp Marts - Marbella

CROSS CAMP MARTS

Cross træning er en sport, hvor det er sjovt at blive dygtigere, blive stærkere, blive hurtigere og hele tiden udvikle sig, så når man kører Wods, kan man mere og mere. Det er sådan, vi bygger træningsdagene op.

Dance Retreat Uge 19 - 2025 - Marbella

DANCE RETREAT UGE 19 - 2025

Er du vild med dans? Så kom med en uge med Michael Olesen, Camilla Viva, Maria Zelina og Glenn Rasmussen. Der vil være 3-4 timers dans dagligt samt styrketræning, stræk, meditation og yoga i løbet af ugen.

Dance Camp 45+ - Marbella

DANCE CAMP 45+

Træn dig glad med dans, styrke og mindfulness. En uge med sjove dansetimer krydret med funktionel træning, stram op, gåture mm.

Private Camps

PRIVATE CAMPS

Passer datoerne ikke? Se vores private camps arrangeret af eksterne trænere/foreninger/klubber her.