Hvem er vi | Marbella Fitness Camp

Frank Naundrup & Lena Lionett

Vi, Lena og Frank, flyttede til Spanien i august 2007. Frank stoppede sin profesionelle karriere som basketball spiller i 2010 og idéen med Marbella Fitness Camp opstod. Men det skulle være unikt – ikke bare som alle andre aktive ferier. Tanken kørte meget i, at man skulle kunne dele oplevelsen med andre og vores camps skulle være for alle! I samarbejde med Susanne Knudsen, som er en af vores instruktørere, der har været med fra dag ét, startede vi med 2 camps i 2013 – primært Zumba men hurtigt besluttede vi at tage Cross træning med indover. Som årene er gået er vi gået fra 2 uger med i alt 26 deltagere til 8 måneder med camps i 2023. Nogle offentlige – andre private for f.eks. bokseklubber, influencers, danseforeninger, fitness centre, personlig trænere og mange andre.

Da vi i 2022 overdækkede halvdelen af den 600m2 udendørs træningsbane, kan vi nu byde deltagere velkommen hele året. Selv om vinteren er gennemsnitstemperaturen på 18grader.

På mailen vil I blive svaret af Lena, som står for alt det administrative. Frank står for alt det praktiske omkring vores camps, såsom første kontakt, transfer, træningsbanen, vedligeholdelse osv. På vores camps er vi altid begge tilstede.

Vores målsætninger er ganske simple:

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Marbella Fitness Camp – det fortryder du ikke!