Hvem er vi | Marbella Fitness Camp

Frank Naundrup & Lena Lionett

Vi, Lena og Frank, flyttede til Spanien i august 2007. Frank stoppede sin profesionelle karriere som basketball spiller i 2010 og idéen med Marbella Fitness Camp opstod. Men det skulle være unikt – ikke bare som alle andre aktive ferier. Tanken kørte meget i, at man skulle kunne dele oplevelsen med andre og vores camps skulle være for alle! I samarbejde med Susanne Knudsen, som er en af vores instruktørere, der har været med fra dag ét, startede vi med 2 camps i 2013 – primært Zumba men hurtigt besluttede vi at tage Cross træning med indover. Som årene er gået er vi gået fra 2 uger med i alt 26 deltagere til 24 allerede planlagte uger i 2018. Nogle offentlige – andre private for f.eks. bokseklubbet, fitness centre, personlig trænere og mange andre.

Vores camps kører primært fra starten af foråret til slutningen efteråret, så vi kan få det optimale ud af vores 600m2 udendørs træningsområde.

På mailen vil I blive svaret af Lena. Jeg står for alt det administrative. Frank står for alt det praktiske omkring camps, såsom første kontakt, transfer, træningsbanen osv. På vores camps er vi altid begge tilstede.

Vores målsætninger er ganske simple:

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Marbella Fitness Camp – det fortryder du ikke!