Mascha Vang

Mascha Vang Fitness Camp Anmeldelser

Jeg deltog på Marbella Zumba & Fitness Camp i Juni 2013. Vi boede lidt udenfor Marbella, på Finca Naundrup, som er et super hyggeligt sted ejet af en dansk familie. Den personlige træner på stedet er Frank Naundrup, som bla har trænet Brian Nielsen op til kampen mod Holyfield (det synes jeg er lidt sejt.

Der var hver dag en række hold man kunne tilmelde sig. Vi prøvede dem alle. Især boksningen synes jeg var ret fedt. Cross træning er jo sygt hårdt, og jeg var nok aldrig kommet igennem timen uden en hysterisk militær-fætter i røven. Tak Martin..

Zumba… Ja, Kira og jeg er nok ikke så gode til at koordinere, haha… Jeg vil også gerne være fiks til den slags. Og så var der Bodyattack. OMG siger jeg bare. Der kommer man virkelig hele kroppen igennem, og får pulsen op. Det meste af tiden lå jeg bare udmattet og gloede på instruktøren.

Vi valgte altså selv hvad vi ville på hver dag, og var så en tur i træningscentret også. Campen er inklusiv morgenmad, frokost og aftensmad, og adgang til frugt der imellem. Sidste aften var der poolparty. Man kan jo ikke undvære et poolparty, det er et must.

Det var et super godt ophold, og jeg er ret sikker på vi tager afsted igen til September.