Thomas Hou Nielsen

Thomas Hou Nielsen Fitness Camp Anmeldelser

I sensommeren 2013 valgte jeg at tage på en uges aktiv ferie på Finca Naundrup. Jeg var ikke helt klar over, hvad jeg skulle forvente mig. Jeg havde da også lidt bange anelser, da jeg så, at en af trænerne var tidligere Paradise-deltager. Heri lå jo en potentiel risiko for at blive stemt hjem før tid… men mine bekymringer blev heldigvis gjort til skamme. Jeg deltog primært på Cross træning-holdene, og jeg var positivt overrasket over et særdeles kompetent trænerhold i Nicolai Rosborg Lagoni og Martin Hyldelund Bloch. Programmet var skruet intelligent sammen, med en progression i øvelserne og træningen - her var cadio-træning, styrketræning og ikke mindst en passende mængde tekniktræning. Ugen kulminerede med den hårdeste og fedeste WOD på sidste træningsdag. Et godt punktum for en hård uge. De fire-fem træningspas om dagen blev bundet godt sammen af holdet bag lejren, der syntes at have uanede mængder energi og humør. Det gjaldt hele trænerteamet såvel som übermeister Frank Naundrup og et par veloplagte værter i Jane og Peter Naundrup. De sørgede for, at vi ikke gik kolde på energi med en god og varieret træningskost. Det sociale sammenhold, som opstod på lejren er for mig et afgørende element i, at ferien blev en personlig succes. Man melder sig ind i sammenholdet, og kan sagtens få den nødvendige ro til også at sidde for sig selv med en god bog. Eneste minus, jeg kan få øje på var, at tiden gik så hurtigt på Finca Naundrup, at jeg slet ikke nåede ud i lokalsamfundet. Ville gerne have oplevet lidt mere af Sydspanien, middelalderborgene og dekadencen i Marbella. Det må jeg have til gode… Mine varmeste anbefalinger til Frank og Co.